Svetleće reklame

Izrada svetlećih reklama je takođe i veoma isplativa jer pored toga što se izradom svetlećih reklama postižu veći efekti, potrošnja same struje je svedena na minimum. Tako vam izrada svetlećih reklama omogućava da vam se uloženi novac brzo isplati. Mi smo tu da vam izađemo u susret i da vam pomognemo u idejnom rešenju vaše svetleće reklame. Sama izrada svetlećih reklama je naravno naš posao, a na vama je da odlučite kako će vaša reklama izgledati. Odlučite se zato za najbolje kada je izrada svetlećih reklama u pitanju i dođite kod nas. Mi znamo da izrada svetlećih reklama može iziskivati dosta novca i zato smo mi jedni od retkih koji su izradu svetlećih reklama prilagodili svačijem džepu.

Svetleće reklame su provereni u outdoor brendiranju prodajnih lokacija i objekata. Štampa se radi na translucentnim folijama za prosvetljavanje tehnikom digitalne štampe u kombinaciji sa različitim vrstama materijala, profila i načina prosvetljavnja.

Klasične svetleće reklame se rade od aluminijumskih ramova profila 90 mm, na koji se postavlja klik ram 32 mm, lice svetleće reklame čini pleksiglas - mlečno beli na koji se lepi trasnlucentna folija za prosvetljavanje, leđa svetleće reklame su od lima, unutra postavljamo neonke marke Philips koje karakteriše dug vek trajanja ili LED osvetljenje. Svetleće reklame mogu biti jednostrane ili dvostrane, kod dvostranih reklama oba lica su napravljenja od klirita.

U zavisnosti od načina montaže na terenu izrađujemo i čelicne nosače reklama.

GALERIJA U PRIPREMI
Kontakt
Carbon UK
Ulica 420 br. 20 32 000 Čačak
Tel:+381 060 166 67 00
Tel:+381 064 120 14 91
e-mail:info@carbondesign.rs